На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Какво е PREMIUM PLACEMENT

Все повече студенти избират опцията Premium Placement - участие в програмата с осигурена от спонсорската организация работна оферта. Предоставя ти се уникалната възможност да избираш от разнообразни позиции в едни от най-големите и атрактивни американски компании.

Избирайки опцията Premium Placement, ти избираш:
  • гаранция за осигураване на работна оферта за желания от теб период
  • възможност за лична среща с бъдещия ти американски работодател
  • подробна информация за предлаганите оферти и дестинации
  • Мнения "За" и "Против" според предишни участници
  • он-лайн търсачка за подходяща работна оферта
  • възможност за избор от оферти без ограничение бройка за избор
  • максимално съдействие от спонсорската организация по време на престоя ти в САЩ
  • работодатели, които разбират смисъла на програмата Work and Travel

Избор на работна оферта можеш да направиш на една от срещите с американски работодатели, които организираме безплатно за теб или чрез специално разработен JOB POOL.

На срещите с американски работодатели или така наречените Job Fairs имаш възможност да контактуваш лично с представители на американски компании или на спонсорската организация от САЩ, оторизирани да провеждат интервю на студентите. Там можеш да получиш допълнителна информация за работните оферти, възможностите за втора работа, настаняване и всички подробности, които те интересуват.

Като участник на SkyTravel можеш да посетиш безплатно всички организирани от нас Job Fairs, за да имаш възможност си избереш най- подходящата за теб оферта.

Ако предпочиташ да заминеш с приятели – Job Fair е идеалната възможност да бъдете заедно в САЩ.

Срещата с американски работодатели е един добър начин да упражниш и провериш английския си език!

Ако си притеснителен или несигурен в знанията си по английски език , можеш да си избереш работна оферта от специално разработения JOB POOL, предоставен в офисите ни.
Там също можеш да намериш подробна и изчерпателна информация за работните позиции, заплащането и условията на работа, и др.

Разбира се, винаги можеш да разчиташ и на нашите консултанти за съвет!

*Допълнителна информация в офисите на SkyTravel