На тази уеб страница се използват "бисквитки". Като продължите да използвате тази страница, Вие давате съгласието си да използвате нашите "бисквитки". Научете повече.

Разбрах

Career/Internship Training възможности в Щатите

  1. програмата е активна целогодишно за кандидати между 20 и 36 години
  2. продължителността е между 6 и 12 месеца
  3. сферата на обучение и стаж е по твоята специалност
  4. визата, за която кандидатстваш е J1

За да се възползвате максимално от тази възможност е нужно:
  1. да имате добри познания по английски език
  2. да учиш редовно или да сте се дипломирали

Ние предлагаме:
  1. Internship / Training
  2. Internship / Training Premium – с осигурена от Вас оферта


Training/Internship категории:

Желаещите могат да кандидатстват за Training/Internship програмите със специалности:
  1. Hospitality, Tourism
  2. Information, Media and Communications
  3. Economic, Social activities and Administration
  4. Business, Management, Commerce and Finance

Необходими документи и условия за кандидатстване за програмите Career/Internship Training:
  • CV Resume и Паспорт
  • Уверение от текущ семестър и Академична справка, или Диплома за звършено образование